משלוח חינם בקניה מעל 500 ש"ח

חביתת שיבולת שועל, מתכונים, אוצר הטבע

חביתת שיבולת שועל

מי מאתנו לא מעוניין בארוחה מהירה, בריאה ומשביעה, ואפילו דיאטטית…?!

במיוחד לשם כך, מצורף הפעם מתכון משביע ומהיר לחביתת שיבולת שועל.
החביתה ניתנת לשילוב בכל ארוחה, ולשדרוגים אין ספור כיד הדמיון והטעם האישי.

לשיבולת שועל יתרונות תזונתיים רבים:

היא מסייעת בתהליך העיכול, ומהווה מקור טוב לחלבונים.
בנוסף, היא מכילה כמות סיבים תזונתיים גבוהה במיוחד, כך שהיא אידיאלית להרזיה ומאזנת את רמות הסוכר בגלל האינדקס הגליקמי הנמוך שלה.

מומלץ מאוד!

חומרים נדרשים :

לבצק:

1 כוס קוואקר שיבולת שועל

½ כוס מים

כף שקדיה

קורט מלח

לתוספות- לא חובה:

זיתים חתוכים

ממרח אבוקדו/ שקדיה/ טחינה ועוד

אופן ההכנה :

מערבבים יחד את כל החומרים היטב, ומוסיפים את הזיתים החתוכים. ניתן גם לטחון מעט במעבד מזון.
מורחים את המחבת במעט שמן, שופכים לתוכה את הבלילה הסמיכה שנוצרה, ומשטחים ע"ג המחבת.
מטגנים משני הצדדים עד להזהבה.
מורחים מעל ה"חביתה" ממרחים טעימים ובריאים ואוכלים.

דילוג לתוכן